Де найкраще сходити на романтичне побачення у Дніпрі

16:15  |  18.08.2023
Романтичні місця у Дніпрі

Багато хто вважає Дніпро перш за все індустріальним містом, якому чужі будь-які почуття та романтичність. Але це зовсім не так, і сьогодні ми подаруємо вам кілька ідей щодо того, як провести час у нашому місті з коханою людиною.

Набережна

32 кілометри за руку з коханою людиною. Що може бути краще, ніж свіже вологе повітря та душевна розмова? Ви матимете достатньо часу для палких поцілунків та ніжних обіймів під час такої тривалої прогулянки.

Набережна – місце, яке не набридає. Тут щодня новий краєвид, намальований самою природою. І не важливо коли ви прийдете, світанки та заходи сонця — завжди романтичні події.

Неспішний крок на свіжому повітрі зміцнює серцево-судинну систему, вирівнює дихання, розвиває легені, а також підвищує вашу витривалість та зміцнює імунітет.

Зазвичай прогулянки підвищують апетит. Але не варто боятися зголодніти, тут ви знайдете безліч затишних ресторанів з панорамним видом на річку.

Романтика нічних дахів

Побачення при свічках на даху нічного Дніпра має обов’язково вразити будь-яку дівчину. Необхідною умовою є затишна романтична атмосфера. У цьому вам допоможуть гарні свічки, пелюстки квітів, а створити потрібний настрій можна відкоркувати пляшку ігристого вина.

Якщо ще ви ще влаштуєте вечерю з улюблених страв вашої другої половинки, ця людина просто не зможе залишитися байдужим.

Знайти дахи з відкритим доступом у Дніпрі не так вже й легко. Однак враження, які залишаться у вашій пам’яті, надовго варті того, щоб бути винахідливим. Але не втрачайте голову і будьте обережні на висоті.

Якщо не вдається все організувати самостійно, в місті працює багато агентств, які легко допоможуть вам все влаштувати включно з пелюстками троянд, інсталяціями, приглушеним світлом, живою музикою і вечерею на будь-який смак і гаманець.

Чарівний трамвайчик

Спочатку цей оригінальний трамвайчик був рекламним проектом, а згодом дніпрянам він дуже сподобався. Містом ходить легенда, що якщо сісти в трамвайчик і вул. Воскресенській, 11 вам пощастить зустріти вашу другу половинку, а кохання триватиме все життя.

Люди вірять, що пари утворюються просто у салоні трамвая. Варто тільки сісти в нього, і ви обов’язково познайомитеся з кимось. Також закохані зустрічаються у трамвайчику перед побаченнями.

Монастирський острів та міст закоханих

На острові справді знаходиться монастир. До острова можна дістатися екстремальним тролеїв через ручку або мостом із парку Шевченка чи з набережної Дніпра. Раніше цей міст був обов’язковим місцем у весільній ході лише одружених пар. Кожна пара вішала замочок зі своїми іменами на міст, що символізувало вічне міцне кохання. Потім замочки знімали, щоб не перевантажувати міст. Але закохані пари продовжують приходити на цей міст, освідчуватися в коханні або просто цілуватися, милуючись чудовими краєвидами річки та світловим шоу водоспаду.

Фонтан біля театру опери та балету

Можна купити квитки в театр на «Кармен і Хосе» чи іншу романтичну виставу або просто сидіти біля музичного фонтану, розташованого поблизу театру. Цей неймовірний фонтан із світловим шоу зачаровує серця закоханих. Ви можете забути про людей навколо та почати танцювати прямо посеред вулиці.

Міст у парку Глоби

Міст у парку ім. Лазаря Глоби – дуже чарівне місце для побачень. Міст знаходиться над озером, у якому плавають качки. Раніше міст називали мостом над лебединим озером, але зараз лебедів врятували волонтери. У сонячний день місце особливо приємне для прогулянок.

Легенда розповідає, що правий берег озера – хлопець, а лівий – молода чарівна дівчина, але їх розлучила відьма. Незважаючи на злі чари, кохання звело два береги разом за допомогою мосту. Тепер вони нерозлучні.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: