Огляд шин: Diplomat Winter HP

12:18  |  06.02.2024
Огляд шин Diplomat Winter HP
Новини компаній

Diplomat — польський виробник автомобільних шин, що входить до міжнародного концерну Goodyear. Він випускає літні та зимові покришки, які демонструють високі їздові характеристики, витримують великі навантаження та підходять для експлуатації у різних кліматичних зонах. На зимовий період автовласники з України можуть встановити модель Diplomat Winter HP. Ці покришки відрізняються гарною прохідністю та міцністю, тому їм немає ціни на слизьких та засніжених дорогах. У магазині «Шини та Диски» їх можна купити з кур’єрською доставкою до Києва, Харкова або іншого міста.

Особливості та відмінності автошин Diplomat Winter HP

Виробник випустив зимові шини Diplomat Winter HP в 2019 р. Вони відразу продемонстрували чудові їздові характеристики, витривалість і відмінну прохідність. Їх можна встановлювати на будь-які легкові автомобілі, щоб домогтися безпеки та комфорту при їзді зимовими дорогами.

Від попередньої моделі цього ж бренду Дипломат Вінтер ХП відрізняється оптимізованим протектором. За його допомогою виробник покращив зчеплення з покриттям та збільшив ефективність гальмування на 13%.

Плюси та мінуси Diplomat Winter HP

Автопокришки польського бренду є популярними серед автовласників з України та інших країн Європи. Причинами цього є:

  • великий термін експлуатації;
  • чудове зчеплення з будь-яким покриттям;
  • захист від ковзання та гідропланування;
  • курсова стійкість під час руху по слизькому покриттю;
  • безпечна та комфортна їзда під час танення снігу, ожеледиці та снігопаду;
  • здатність довго утримувати тиск у камерах;
  • доступна ціна.

Виробник рекомендує встановити Diplomat Winter HP на автомобілі, які використовуються в регіонах з м’якою зимою. При значному зниженні температури навколишнього середовища водію потрібно бути обережнішим.

Протекторний малюнок Diplomat Winter HP

Під час розробки Diplomat Winter HP виробник використовував технології, розроблені інженерами материнської компанії Goodyear. Це допомогло йому вдосконалити протекторний малюнок, який відрізняється симетричністю, спрямованістю та V-подібною формою. Його центром проходить вузьке ребро жорсткості, від якого відходять скошені блоки. Вони мають гострі кути та закруглені прорізи, які збільшують чіпкість протектора при їзді по льоду та снігу. На «плечах» колеса розміщуються великі блоки також із закругленими краями. Така конструкція дозволила:

  • підвищити курсову стійкість;
  • поліпшити чутливість та прискорити відгук на поведінку водія;
  • зменшити гальмівну дистанцію;
  • прискорити евакуацію снігу, води та бруду, що налип.

Дизайн протектора також включає дренажну систему, яка складається з двох глибоких каналів зигзагоподібної форми та дрібних канавок. Вони оперативно видаляють рідину та снігову масу з центру та плечової області, а також захищають від гідропланування.

Переваги гуми

При виробництві автомобільних покришок інженери компанії Diplomat дотримуються європейських та міжнародних стандартів. При цьому багато уваги вони приділяють оптимізації гуми. Автошини Дипломат Вінтер ХП виготовляються із суміші, до складу якої входить кремнезем (діоксид кремнію), природні олії, присадки, полімери та синтетичні сполуки. Спільно ці компоненти:

  • підтримують еластичність та м’якість камер при сильних морозах;
  • збільшують міцність на розрив та стійкість до пошкоджень;
  • поліпшують зчіпні властивості;
  • допомагають зберігати курсову стійкість при їзді на високій швидкості;
  • запобігають зниженню тиску.

Виробник посилив внутрішню частину колеса за допомогою матеріалів підвищеної міцності. Вони захищають камери від пошкоджень під впливом ударного чи динамічного навантаження.

До переваг гуми Diplomat Winter HP також можна віднести великий вибір типорозмірів. Щоб переконатися в цьому, вивчіть каталог «Шини та Диски». Польські покришки можна вибирати, орієнтуючись на розмір коліс, індекс швидкості та навантаження. Висока якість товарів та сумлінний сервіс гарантовані кожному покупцеві, який оформив замовлення з доставкою до Києва, Харкова чи іншого міста України. 

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:
Оставьте комментарий

*

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: