Різні типи запальничок – яку USB-запальничку вибрати?

09:13  |  11.07.2023
USB-запальничка
PR

Існує безліч електронних та USB запальничок, здатних запалити сигарету без застосування вогню. Однак, вивчивши інтернет, ви виявите близько тисячі різних моделей, і більшість з них може виявитися небезпечними та низької якості. Якщо ви зацікавлені в покупці тільки якісних аксесуарів, слід звертатися до перевірених постачальників.

Інтернет-магазин ДуДа готовий стати вашим прямим постачальником запальничок ЮСБ. У каталозі представлено багато моделей на будь-який смак. Кожен девайс пройшов перевірку на якість та заслужено потрапив на віртуальну вітрину магазину. Але перш ніж зупинитись на конкретній моделі, варто вивчити особливості таких запальничок.

У чому особливості таких запальничок?

Електронні гаджети цього типу більше не вимагають рідкого заправлення, як раніше. Тепер їх можна заряджати звичайним кабелем USB. Адже, зізнайтеся, це набагато зручніше: можна зарядити запальничку від комп’ютера або навіть у поїзді, замість використання традиційного способу заправки.

Електронну запальничку неможливо погасити, не важливо, яка модель у вас — «прикурювач» або «плазмовий». Вона ніколи не згасне від вітру.

Дизайн електронної запальнички може бути класичним, щоб задовольнити смаки консерваторів, або екзотичним.

Повністю зарядивши такий пристрій, ви можете зробити від 100 до 150 запалювань. І з огляду на те, що його можна зарядити в будь-якому місці, проблем із харчуванням не виникне зовсім.

Окрім того, електронна запальничка дуже вигідна. Якщо ви придбаєте якісну модель за 300-500 гривень, то зможете заощадити, тому що вам більше не потрібно витрачати гроші на заправку та купувати одноразові запальнички.

Різновиди ЮСБ-запальничок

А тепер про різноманітність таких гаджетів, їх існує два види:

  • Плазмова – працює на основі принципу електричної дуги.
  • Спіральна (прикурювач) – використовує нитку розжарювання для запалювання.

Але крім того, є ще й комбінована, яка об’єднує обидва принципи роботи.

Також електрозапальнички розрізняють залежно від способу активації:

  • Кнопкова – запалюється при натисканні на кнопку.
  • Сенсорна – активується при торканні пальця до сенсорного екрану.

Яку б модель ви не вибрали, у будь-якому випадку ви отримуєте вигоду та надійний девайс, який стане в нагоді в будь-яких умовах. Сьогодні запальнички USB — це функціональний спосіб запалювання вогню. Вони стануть корисним придбанням завдяки своїй універсальності та можливості зарядки від мережі або комп’ютера. Це зручно для любителів проводити час на природі або в походах, оскільки електрозапальнички не вимагають заправки газом чи бензином, а також добре працюють при вітрі чи дощі. Мало того, вони є альтернативою запальничкам на бензині або сірникам, оскільки не мають відкритого полум’я.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:
Оставьте комментарий

*

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: