Топ 5 популярних видів піци, які варто спробувати

14:40  |  23.08.2023
Pronto Pizza
Новости компаний

Любите смачну та ароматну піцу? Ми теж! Серед усього різноманіття рецептів кожен може знайти страву до душі. Проте ми вирішили дослідити, яку піцу замовляють найчастіше: зібрали для вас добірку світових фаворитів. Якщо ви не куштували хоча б одну страву із нашого списку — радимо негайно це виправити. А також розкажемо, яка піца в Білій Церкві — найкращий варіант для замовлення з доставкою. 

Піца, яка вам сподобається: світові фаворити

Історія піци сягає своїм корінням в древні часи. Дослідники досі сперечаються стосовно походження цієї страви. Вважається, що першу піцу приготували в Стародавньому Римі. А в Неаполі страва вважалась їжею для бідних, адже складалась з простих та дешевих інгредієнтів. 

Згодом, піца ставала все більш популярною. З розвитком міграції, страву почали готувати в різних країнах світу, і згодом вона стала однією з найбільш улюблених. 

Одна з найбільш популярних піц у різних країнах світу — це “Капрічіоза”. Її інгредієнти дуже прості — томатний соус, моцарелла, шинка, гриби, артишоки та оливки. Саме комбінація робить “Капрічіозу” неперевершеною. Не поступаються за популярністю:

  • Пепероні — гостра класика для сміливих. Прийшов час додати трохи гостроти у ваше життя! Піца “Пепероні” — це ідеальний варіант для сміливих поціновувачів пікантних смаків. Головним інгредієнтом є гостра салямі пепероні. Також до страви додають томатний соус та моцарелу, іноді — оливки або гриби. 
  • Кватро Формаджі — насолода для поціновувачів сиру. Її готують з чотирма видами сиру: моцарелою, дор-блю, пармезаном та гаудою.
  • Маргарита — класика, яка не набридає. Цей вид піци є одним із найпопулярніших у світі, адже поєднує вишуканість та простоту. “Маргарита” складається з найсмачнішого томатного соусу, свіжого моцарелла сиру та соковитих томатів. Цей варіант піци — ідеальний вибір для справжніх гурманів.

Останній, але не менш смачний варіант із нашого ТОП 5 — це піца “Гавайська”. Унікальна комбінація смаків та тропічного настрою. Ананаси в поєднанні з куркою і моцареллою додають піці неповторного смаку. 

Як обрати смачну доставку піци в Білій Церкві?

Звертайте увагу на меню, ціни, умови доставки з різних ресторанів. Смачно та вигідно — в Pronto. Там на вас чекають класичні піци й страви за авторськими рецептами шефів. Доставка містом працює швидко, тож ви зможете насолоджуватися улюбленою стравою без затримок.

Тепер ви знаєте про піцу трохи більше. Влаштуйте собі перерву в середині дня, замовте улюблену “Маргариту” або “Капрічіозу” та насолодіться смачним обідом!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:
Оставьте комментарий

*

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: